Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdouisi65 ( Асенчо Грудев )
С: За сок от горски малини
ме караш да мисля, когато...
Пленяваш ме с линии финни
и тъй ми ухаеш на лято.
А: Но как да отмина? Стрелата
на Ерос е точна и сладка.
Пред мен ти блести красотата
и ти си за мене загадка.
С: Ти с поглед ме следваш отдавна
и плодчета късаш най- вкусни.
Играта ти май е измамна,
че шепнеш с очите, не с устни.
А: Не ще са очите ми слепи.
Изпивам те цялата с взор.
Очи не отделям от теб и
са чувствата,в мене, във хор.
С: Не съм ти позната... И дръзко
ме гледаш безспир там, където...
Далечен си ти, но е връзка,
ах, в смут е сърцето ми клето.
А: Към тебе пристъпвам, желая
да бъдеш любовница моя.
За тялото твое мечтая.
Прокудих ли в тебе покоя?
С: За миг поне ще те допусна.
Ела, целуни ме ти страстно!
И в твойта игра ще се впусна,
дори и да бъде опасно!
А: Грехът ли води, не зная,
но жарко целувам те аз!
Ти ябълка днес си от Рая,
от ада си моята страст!
© Асенчо Грудев All rights reserved.