Sep 20, 2009, 9:03 PM

Грешница 

  Poetry
538 0 2

Прости ми, Господи! Извърших грях!

За пари продадох се! Чужда бях!

Имам мъж до себе си, а с друг легло делях.

Той, глупакът, ме обича, а аз какво му причиних,

а дори не се срамувам от това, че изневерих.

Нямам чувства към него, истината лесно скрих.

Ще се случи още много пъти, ще го крия - да не го боли.

Ще живея два живота, но съвестта ще ми тежи.

Преди не бях такава и знам, че той не заслужава.

И истината в торба не стои,

но дано не я разбира, че не ще прости !

Не го обичам, а е най-добрият и не искам да го гледам как страда!

За тези, грешниците като мен, мястото ни е запазено във ада!

© Мартина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??