Донесох камъните отдалече,
избирах ги с остри върхове...
Голяма купчината стана вече,
ожулих длани, лакти, колене.
Ето, взимай ги един след друг,
мери се много точно в целта.
Не над очите ми, а точно тук.
Тук, където поражда се греха...
30.07.2008г
(цикъл "Черно перо")
© Анета Саманлиева All rights reserved.
Поздрав и усмивка за вас.