Dec 8, 2014, 5:30 PM

Грешница 

  Poetry
477 0 0

родих се с грях

непростим в сърцето.

родих се да бъда

твърде човечна –

 

и твърде раздавам

всичко невзето,

и винаги имам

за всеки надежда.

 

и винаги страдам,

греха да изкупя.

че всеки друг

роден е безгрешен…

 

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??