Пак ще пийна тази вечер
щото знам,че съм обречен
да изкупя някой грешки
на съдбите Ви човешки
да бе... знам... не съм Исус
нито пък съм и светец
и на църква аз не ходя
не е в моята природа!
поповете не обичам
мафиоти ги наричам щото
Бог ни е в сърцата
не във църквата позната
но човек е заблуден!
от предразсъдъци
обременен!
© Христо Манчев All rights reserved.