Mar 14, 2011, 7:37 PM

Грешно търсене 

  Poetry » Other
992 0 9

 

Грешно търсене

 

От малък човекът е свикнал да търси

„големи и важни“ неща

и вярва си сам, че това е така.

Но често ги търсим

на грешни места,

с неточен часовник

и счупен компас.

Нерядко не виждаме тези,

които са само... на педя от нас.

 

 

© Христо Запрянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??