Всеки зло в сърцето си носи.
Виждаме хора с груби обноски.
Хулиган на светофара блъска жена стара,
вместо път да и направи, излишен е коментара.
С такива ли дела грозни
пред европейците желаем да блеснем?
А иначе сме твърде претенциозни,
а иначе се смятаме за чудесни!
© Георги All rights reserved.