Sep 25, 2009, 12:27 AM

Грях 

  Poetry
634 0 4

 

 

 

                       Пера, готвя, чистя и гладя,

                  пазарувам и плащам сметки.

                  Мъжа си целувам преди работа,

                  чета приказки, играя със саби.

                  Галя детето си до припадък.

                  Бог е свидетел, че точно това искам!

                  ... И още нещо...

                  Дори Той не го знае!

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??