Разпалваш,
сякаш на шега.
Стопил си
всяка моя зима...
И всяка нощ
прокрадваш се в съня,
тайно в него
ти се скриваш.
Горещо е като
във вулкан -
дрехите сами се
свличат.
Опасност - ти си сам,
но аз не съм сама,
летят към теб
греховните ми мисли...
© С обич от мен за вас All rights reserved.
Поздрави!