Погледи, въздишки и съблазън,
две тела, обляни в красота,
избухва между тях красив оргазъм,
няма място тук за любовта!
Жадни пръсти кичури разресват,
устни впиват се в сладък врат,
уханни сладки грехове се смесват,
настава плътски, сляп разврат!
Душите са излишни, нужни са тела,
грехът обгръща две създания в печал,
прекрасна, непорочна свобода,
наметнала греховно сляп воал!
Това са две деца самотни и невинни,
заключени дълбоко, обвити в мъгла,
обзети са от плътски черни мисли,
в тялото на мъж и тяло на жена!
Обладани от екстаза на оргазма,
треперят, вплели своите тела,
две души, обзети от омраза,
разбити на парчета две сърца!
© Димитър Кожухаров All rights reserved.