Г Р Я Х И Б Л А Г О Д А Т
Дебелото черво е парният котел,
топлещ сградата цяла на тялото,
липсва ли суровина,ни става студено
и инициативата за Живот бавно запада.
При разпада на месото процесът е гниене,
а попаднали в неговата топла утроба,
плодовете започват бурно,да ферментират
и бързо и сигурно ни отдалечават от гроба.
19.06.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев All rights reserved.