Грях ли е...
Грях ли е да те обичам?
И да чувствам във съня си
топлите ти длани,
как със обич ме докосват,
колко нежно ми говорят.
Грях ли е да те целувам,
и да галя твоите мисли,
да усещам със сърцето си
пулса в твоите вени?
Да заспивам с мисълта,
че съм до гърдите ти .
Грях ли е и да те любя ,
да изгарям от желания
в страст неистова към теб?
Грях ли е да те обичам
да желая да те чувствам
теб и нежността ти?
Грях ли е? Отговори ми...
Може ли да бъде грях?
Ако съм грешна, ти прости ми,
аз така и... не разбрах.
© Емилия Иванова All rights reserved.