Грях ли е да простиш, когато грешник си самият?
Грях ли е да съдиш, когато в съд си бил ти многократно?
Грях ли е да забравиш, когато за теб малцина се сещат в този час?
Грях ли е да обикнеш, когато не си бил обичан преди?
Грях ли е да си отидеш, когато неведнъж си стоял зад заключени врати?
Грях ли е да се усмихнеш, когато усмивка забравил си какво е?
Грях ли е да заплачеш, когато сълзата е само солен спомен от измъченото ти минало?
Грях ли е да простиш?
© Атина Недялкова All rights reserved.