Nov 28, 2008, 11:52 PM

Гъба 

  Poetry » Humour
816 0 0
 

Ти си гъба.
Никнеш в мен.
Гъба отровна.
Гъба безпощадна.
Гъба коварна.
Гъба без стебло.
Гъбо, слепнала в мен.
Гъбо, разбери ме сега.
Гъбо, намери ме сега.
Гъбо, люби ме сега.
Гъбо, гъбо... Стебло си намери, пък си върви!

© Петя Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??