Звезди сияят в небесвода,
нежни, чудни галят ме те
и за теб мисля, не за изгода,
за чисто като ангел дете.
Ти прекрасна си кат пролет
и като гълъбица нежна,
но далек, уви, е твоят полет
и да кацнеш тук няма надежда...
© Георги All rights reserved.