Бе страстно тангото!
Главите - високо!
Бе пълно окото
с любов и жестокост.
Светът до премала
бе интересен.
Сега е финалът
на същата песен.
Безстрастно целувам
ръката накрая,
понеже пътувам
отдавна за Рая...
© Константин Делов All rights reserved.
неочакван финал