H2O
Как да живея без теб?
Защо очите ти са тъй красиви?
Лицето ти усещам всеки миг.
Косата ти мека ме гали.
С поглед извайвам тялото ти.
Все тъй красива, потрепваш нежно.
Подари ми усмивка, докосни ме с устни.
Топъл морски дъх, красив и тъй омаен.
Потаен копнеж, искрящ в мрака.
Наоколо се носи песен и никой няма.
Не, недей ме иска!
Ох, отвори очи, отсреща свири някой?!
Аз съм локва!
В мен монета остави!
За късмет, с любов.
Пожелай си нещо, със затворени очи!
Пожелай ме!
© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.
Здраве, късмет и много любов ти желая от сърце!
Наздраве!