Х Х Х
Мили ми Боже, много съм грешен,
ама млада и хубава
беше...
Х Х Х
Зяпам звездите, приятелю,
но във всяка откривам
жена ти...
Х Х Х
Пиша ти от гьола
оти вън е много жега,
а пък тука жаби крекат, ама сите голи...
© Ангел Веселинов All rights reserved.
тука нещо тропа...,
тропа и захлопа
Адмирации, приятелю!
А сега и от мен, някакви си тук
хумористично - любовно - еротични тристишия:
***
Без тебе скъпа, въздуха не дишам!
Около мен все красиви, сексапилни булки,
но зарад тебе скъпа, от тях се абстрахирам.
***
Гледам към небето, и се любувам на звездите,
а моята любима е с тенджери, тигани.
А в мене се притиска сексапилната съседка.
***
Язе съм без бански в синьото море.
А под чадъра разголена жена ми,
се прегръща и целува с млад брюнет.