* * *
След пороя - слънце.
Попиха в земята
и моите стъпки.
* * *
Неочаквано чакане.
Денят завърши,
преди да е почнал.
* * *
Пътят е дълъг,
целта - близка.
Уморена съм.
* * *
Бог знае
кога,
къде,
с кого,
как
и колко.
Да,
ама
кой Го пита.
© Албена Стефанова All rights reserved.