Хайде, усмихни се.
Слънце се прозява.
Днес от теб зависи
нашата държава.
Както пожелаеш,
тъй и ще я имаш.
Вижда му се края.
Давай, ако взимаш.
Не мисли за вчера.
Днес си е момента.
Пожелай си време
с нови елементи.
Не бъди бездушен,
вярвай в светлината,
тя ще те научи,
тя ще ти е злато.
Хайде, усмихни се.
Ято се събира.
Щом денят роди се,
тъмнотата спира.
© Валентин Йорданов All rights reserved.
Хубав ритъм!