Хайде да започнем от средата,
малко остаряхме за начало,
не върви да слушаме тревата,
как расте под синьо одеяло.
Страх ме е да скачам с парашути,
помниш ли, последният се скъса,
после дълго с теб се лутахме
във гората на очаквани просъници.
Няма хвърчила да пускаме,
вятърът ги духна от ръцете ни,
ще те чакам там, където тръгнахме,
във различни дни да търсим щастие.
© Ивон All rights reserved.