Aug 23, 2021, 7:47 AM

Хайка за "хайку" 

  Poetry
196 0 0

Дакел подгони лая си сприхав.

Бяла овца страха си изправи.

Зад него две Черни на зàвет се скриха.

 

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??