Jan 18, 2008, 3:41 PM

хайку 

  Poetry » East forms
772 0 7

 

Снежна  планина?

Няма  върхове,

няма  долини.

© Георги Видинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??