Nov 18, 2006, 1:48 PM

хайку (3) 

  Poetry
525 0 3


завист интриги

липсва сърдечност живец

сиво свят без цвят

* * *

примирение

ден за ден не е живот

очи без радост

* * *

лъч сред облаци

плаха усмивка в очи

изгрява слънце






© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??