Feb 3, 2008, 11:58 AM

Хайку 

  Poetry » East forms
1073 0 18
 

Спомен прощален в

ъгъл на тъжна душа

надеждно  плаче...

*****************

Спомени стари в

ъгъл тихо забравен

намират покой.

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??