Jan 28, 2008, 4:09 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
996 0 4

Мъгла в душата.

Любов? Казват, че е там,

но не я виждам.

© Диана Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??