Feb 5, 2015, 10:41 AM

Хайку 

  Poetry » East forms
765 0 2

Прозрението

проблясва в съзнанието

необяснимо.

 

Това е тайна.

Не се пази, но е заключена

в безсловесното.

© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??