***
слънцето
прехвърля снопи
рони се лято
***
в короната на есента
жълти листа
тихо капят в нозете ù
***
дълбоки следи
в снега
снощи са минали коледари
***
ябълков цвят
по прозореца
валяло е
09.12.2010 год.
© Радка Миндова All rights reserved.