1.
Синчец усмихнат
под слънчевата ласка.
Грее пролетта!
2.
Пожар оранжев
поляната разпали.
Сбогом на снега!
3.
Вишнев цвят!
Пчелите пак танцуват
ритуален танц.
4.
С вълшебни танци
пеперуди влюбени
ухажват нарцис.
5.
Сълза отрони
влюбеният лилиум -
капчица роса.
6.
Калинка малка
в сърцето на кокиче -
нежна красота!
7.
Бели гълъби,
крило в крило опрели –
вярност и любов!
8.
Разкошен изгрев!
Влюбените славеи
посрещат деня.
9.
Зората нежна
с целувка буди деня.
Вълшебно утро!
10.
Сини очички -
незабравки свенливи!
Спомен за любов.
© Генка Богданова All rights reserved.
Честит празник, Генка!
Прекрасно си ги наредила...