Рошава есен
заиграла се рано
свири вятърът
......................................
Петел събуди
заспалите чувства
любовта затопли
............................................
Заплака дъждът
тъгува по лятото
няма птича глъч
......................................................
Козленце плаче
козата тъгуваща
иска кърмата
..............................................
Облак дъждовен
вятър студен забрули
орехите валят
© Виолета Минчева All rights reserved.