Приятелите
си тръгват от този свят
трагични роли
.............................
Камбана бие
по два пъти и по три
гаснеща звезда
.........................................
Вехнещ розов цвят
бавно или бързащо
мъчна е старост
.............................
Есенен кикот
летящо или падащо
златни листата
© Виолета Минчева All rights reserved.