Jul 10, 2009, 1:25 AM

Хайку-миниатюри 

  Poetry
465 0 5

+ Спомени рукват...

   Паметта на скалите.

   Безгласна буква!

 

+ Не ме търсете.

   Живея на небето.

   Без корен цвете.

 

+ Тик-так-тиктакат

   мислите - прехапан вик.

   Щурец заплакал.

 

+ Съших си криле.

   Но... погнаха ме бури.

   Тъмни ветрове.

 

+ Гръм. Вероломен.

   Рухнало вчера. А днес?

   Помен. За спомен!

 

+ Подай ми ръка.

   Птиците пеят. Не плачат.

   Да можех така...

 

+ Денят тъгува.

   Щурците не щурикат.

   По мрак флиртуват.

 

+ На лабиринта

   думите изгубени

   ме доразвинтват!

© Донка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??