"Десетте хиляди неща се въздигат и падат безспирно..."
Облачно утро.
Цирикат врабчетата.
Паячко плете...
Под облаците
писукат лястовици.
В безтегловност...
Потрепват листа,
в обедната жега
капе смолата...
Каменни цветя
рисувам със наслада.
Дечко помага...
Лунна тишина.
Заслушвам се да чуя...
Диханието.
© Атанас Коев All rights reserved.
Прекрасно ЛЯТО Вам!
п.п. Ченко, "ЦИРКИ"???
... цирикалчета ли?