И тъй, бидейки оправдани с вяра,
имаме мир с бога
чрез Господа нашего Иисуса Христа...
Послание на СВЕТИ АПОСТОЛ ПАВЛА до Римляни /Глава 5/
В скръб търси Земя
Търпи и мисли - Огън
Хвали се и във
опитност чувствай Водата
С надежда вдишвай Въздух
Любовта - от бог!
Ники, БЛАГОДАРЯ ти!
19.03.2006
Беше вечерта когато
зададе въпроса за Ленън и Око
© Мери Попинз All rights reserved.