***
В тишината
на пролетния ден на
птица песента...
***
През пролетта над
влюбените в парка
вали розов сняг...
***
Звездопад. Свирят
щурци. Младост се смее
в купа сено...
***
В градината –
упоителен мрак. Глъч
детска. Светулки...
***
Вятър есенен.
Небесни водопади.
Листа във вихър...
***
Люлее се на
люлки в парка вятър.
Звън на китари.
***
Село под снега.
Кучешки лай. Пушек към
небето сиво.
***
Ангел въздъхна –
сняг заваля. Заешки
следи. Тишина.
© Радослава Антонова All rights reserved.