***
По зъберите
на живота стръмен да
се изкачваме!...
***
Счупена стомна –
на безбройни парчета
разтрошен живот...
***
От полъха на
вятъра ли се люшка
клонката или
птичка излетяла е?
Надвечер. Звън на хлопки...
***
На дървото на
живота човек от цвят
любовен ражда
се. Плод сладък зрее. Туп.
Пада презрял. Кръговрат...
***
Животът шарен:
всеки ден с различен
аромат и вкус...
***
Духът човешки
във време-пространството
неспокоен е!...
© Радослава Антонова All rights reserved.