Хаоса на живота
Забързаните минувачи тръгват,
Препускат като ожилено стадо,
Преминават през теб като бездушни същества
И продължават замисления си ход.
Къде си ти сред тях?
Спри, да се криеш в тъмнината,
Озари света им,
Покажи им пътя!
Само ти можеш да възцариш светлина
В техния безсмислен свят!
© Или All rights reserved.