Сядаш до мен и притаявам дъх...
Поглеждаш със студени очи и замръзвам.
Докосваш дланта ми и ме облива топлина.
Ти играеш с моето сърце,
кой ли ще е победител?
Сега ти си на ход.
Избирай между две възможности -
ще ми подариш ли сърцето си
или ще ме отблъснеш, както всеки досега.
Нека аз избера вместо теб.
Вземам решение и те искам за мен.
"Харесвам те!"
А кога ще ми дадеш повече?
"А може би повече"
Не бързам, имам време,
но ти ще ме чакаш ли?
Ще бъдеш ли там, когато имам нужда от теб?
И отново притаявам дъх в очакване на целувката ти.
И ето, случва се.
Целуваш, прегръщаш и обсебваш тялото и ума ми...
© Билиана All rights reserved.