Харесвам те
Харесвам те, когато спреш да мен,
в прегръдката ми щом притихваш,
харесвам те сериозен и съсредоточен,
харесвам те, когато се усмихваш.
Харесвам те по бански и на плажа,
харесвам те по риза с панталон,
харесвам те по дънки в стил небрежен...
Но пò харесвам твоите очи.
Харесвам те, когато пием си кафето,
на вечерята щом палнем свещи.
Така приятно грей лицето ти
и ухаеш на парфюм и нежност.
Харесвам те и в якето през зимата,
със навалял в косите сняг,
щом слеем се с уюта на камината
и мойта длан е в твойта пак.
Харесвам те... Не просто те харесвам,
побърквам се по теб, лудея.
Червило слагам и косите сресвам.
Готова съм с любов да те живея.
© Албена Стефанова All rights reserved.