Хармония и нежност,
страст и суета,
любов във цяла вечност,
без ред и правила...
Всичко е простено,
всичко е до край
чувствата недей да спираш -
те ще бъдат тайният ни рай.
Преглъщам самотата,
подтискам и тъгата,
но всичко е в главата
и измъчва ми душата...
Минути отброявам
и дни без теб забравям,
но няма да спра да се надявам,
че заедно със теб ще остарявам.
© Теодора Петкова All rights reserved.