Хармония
Хармонията се усеща,
тя е истинска и гореща,
постига се трудно -
с търпение - то е нашето каляващо желязо,
от какво се съставлява? - от взаимност,
споделяне и нежно притегляне,
постига се трудно, а не мудно,
сърцата не отдалечава,
а ги приближава,
тайната на привличането,
тайната,
тайната на достойните хора се предава!
© Пламена Сомова All rights reserved.