Много зло в тоя свят се среща,
а в хармония искаме да живеем.
Тя е толкова хубаво нещо,
а цял живот мъчим се, тлеем.
Разковничето е разумността -
с мярка всичко да прави човекът.
Много капани има в света,
затуй с мисленето идва успехът!
© Георги All rights reserved.