Адреналинова тяга,
сънища-залози...
зарът е подменен...
До болка стиска коз,
а губи цялата игра...
Престъпва упорито
по перваза, замаян
от рулетен световъртеж,
животът е червено- черен,
изчукан от нестабилно
бяло топче...
Джакпотът е дразнител
за нова авантюра...
Спечелил загубата
за приятел, разнищва
цифрите на всеки код,
познал бездънието
на пропада,
се бута с нищото назад.
© Misteria Vechna All rights reserved.
Може би има ограничение в дължината на коментарите, за да се получава това изчезване. Благодаря, че ме споходи, Блейк!