Dec 29, 2006, 3:16 PM

Хей, барман - 38 

  Poetry
905 0 11
Хей, барман,
водка Абсолют.
За здраве
и за Новата Година.
На дамата -
уиски за уют.
Красива е, нали,
като картина.
Аз бях богат,
тя - опитна, игрива.
Събрахме се,
създадохме мечти.
Сега съм с опит.
Хайде, пак наливай!
А тя мадамата...
Е, вече е с пари...

© Хухавел Кайлъшки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??