Jun 27, 2009, 12:22 AM

Хей, човече 

  Poetry
836 0 2

Хей, човече, спри се... отвори сърцето си,
не се затваряй сам със тази празнота,
погледни навън и чуй гласчето му,
шепти ти... чуй гласа...
Мрачни мисли, сълзи на очите ти,
свит в ъгъла на стаята стоиш,
това ли е животът ти, това ли искаш...
я се погледни...
Чуй камбаните, за теб те бият,
птиците навън летят,
животът е безспирно тичане
по улиците на града...
Хей, човече... ти, във ъгъла,
не се оставяй сам със тази тишина,
огледай се и виж мечтите си...
усмихни се на света...
За тебе има място в него...
просто погледни и виж това...
Хей, човече... няма спиране,
изправи се и тръгни,
всяка крачка трудна е,
но струва си... повярвай и тръгни...

© ДаНи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??