Jan 7, 2010, 8:23 PM

Хей, усмихни се! 

  Poetry » Other
899 0 1

Хей, усмихни се!

 

 

 

 

Розово сънена 

       се протегна зората,

с усмивка засия -

           ослепителна

                      и закачлива!

Хей, събуди се!!!

Светът

     е прекрасен!

Зимно утрото 

          лилавее,

а сърцето ми пее!...

Денят 

        е прекрасен!

Хей, усмихни се!!!

© Лиляна Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Разрошена, с пресъхнали очи,
    луната се събуди изгладняла,



    Даааа, твоята луна е гладна, а ти си седнал да се чудиш защо зората ми се протегна.....

Random works
: ??:??