Jun 20, 2011, 7:14 PM

Хеви метъл бунт 

  Poetry
537 0 3

Братя, трябва да се обединим,

време е за война,

длъжни сме да защитим

свойта метълска душа.

 

Да се бием

всички ние

срещу неправдата

и чалгата,

срещу силикона

и простотията!

Да се бием,

да спасим душата си,

да се бием

в името на свободата си!

 

Стига вече чалга-иго,

стига вече дискриминация,

чалгата трябва да си иде,

ние сме нова метъл нация!

 

Да извадим мечовете си срещу тях,

да им покажем, че сме по-добри,

да покажем, че не ни е страх

от простаци зли!

 

На война, братя метъли!

Настъпи мигът...

Тази чалга-анархия трябва да спре,

на победата

вече усещам дъхът...

HEAVY METAL ни зове!

 

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??