Apr 16, 2016, 11:22 PM

ххх19 

  Poetry » Love
2841 0 3

                                   На Емо 

Една дъждовна капка

ме близна по лицето.

Една милувка кратка,

прищявка на Небето.

 

По бледата ми кожа

се спусна всеотдайно.

Почувствах, че не може

това да е случайно.

 

Прекрасна, неизбежна

е капчицата, зная.

Това е твойта нежна

целувка от Безкрая.

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??