Oct 16, 2009, 11:06 AM

Химия 

  Poetry » Humour
629 0 2

Помнела реката

времената стари.

Имала и риба,

но пък и комари.

Радостно поила

лесове, тревички.

Весело и пели

сладкогласи птички.

Химия измислил

след това човека

и изчезнал с нея

този свят полека.

Рибата измряла,

птиците не пели -

някъде към други

храсти отлетели.

Помнела реката

времената стари...

 

Ползата от всичко -

нямало комари.

© Харита Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??