Може да се пее с мелодията на "Питат ли ме де е зората..."
10.02.2018
Химн на "Откровения" /предложение/
Има ли такова място
на земята-де се знай ?
не за погледа,а често
е за сетивата - рай !
Мястото е сътворено
от човек ли, Бог-не знам,
за изяви е родено
да се чувстват свои там!
Туй е сайта "Откровения"
там се трудят със перо!
За диспути. Произведения,
с теми хиляди по сто!...
От тях на любов ухае-
тръпка нежна ги тресе...
Други само хумор знае,
порции да поднесе...
Пишат се романи още-
весели , криминале!
И творят картини също,
и колажи от сърце!
И за всеки място има
и приятели безброй!
Да го пазим, да твориме.
в сговор и със почерк свой!
© Ирина Филипова All rights reserved.